İşte Yeni Stranger Things Bölümleri Sizin Zaman Diliminizde Netflix’i Vurduğunda


yabancı şeyler son sezonun son bölümleriyle kapanıyor. Çeteden altı ay sonra ayarlayın 3. sezonun zirvesinde Mind Flayer ile hesaplaşma4. sezon oyuncu kadrosunu alıyor ve Rusya ve Kaliforniya dahil olmak üzere dört farklı yere yayıyor. Şimdiye kadar harika oldu.

Yayılan sadece oyuncu kadrosu değil, sezonun kendisi de öyle. Stranger Things’in dördüncü sezonu iki farklı bölüme ayrılmıştır – benzer Ozark’ın son sezonu — ilk yedi bölüm 27 Mayıs’ta ve ardından iki bölümden oluşan ikinci cilt, her biri görünüşe göre film uzunluğunda1 Temmuz’da Netflix’i vurdu.

Stranger Things bölüm çıkış programı

Stranger Things’in dördüncü sezonunun iki cildi yaklaşık bir ay arayla düşecek.

  • 4. Sezon, Cilt. 1 — yedi bölümün tamamı şu anda mevcut.
  • 4. Sezon, Cilt. 2 — her iki bölüm de 1 Temmuz Cuma – 12:00 PT (3:00 ET/7:00 GMT)

4. sezonu kendi saat diliminde ne zaman görebilirsin?

Cilt 2 Netflix’te gece yarısı PT 1 Temmuz Cuma günü Doğu Yakası’ndakiler, yeni bölümler Netflix’te 1 Temmuz’da vurduğu için Cuma gecesi izlemeyi planlamaktan daha iyi olacak. saat 3. bu 2 am CT ve saat 1.

Birleşik Krallık’taysanız, Vol. 2’den izlenebilir sabah 8. Kıta Avrupası’ndakiler gösteri düşene kadar beklemek zorunda kalacaklar. 9:00 CEST Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya’da. Avustralya’daysanız, Stranger Things tam zamanında başlıyor: 17:00 AEST.

İşte diğer bazı saat dilimleri:

Hawaii: 30 Haziran Perşembe 21:00 HST
Alaska: 30 Haziran Perşembe 23:00 AKDT
Brezilya: 1 Temmuz Cuma günü saat 4’te BRT
İsrail: 1 Temmuz Cuma, Cuma günü saat 9’da IDT
Güney Afrika: 1 Temmuz Cuma günü saat 9:00 SAST
Dubai, BAE: 1 Temmuz Cuma günü saat 11:00 GST
Hindistan: 1 Temmuz Cuma günü saat 12:30 IST
Güney Kore: 1 Temmuz Cuma günü saat 16:00 KST
Japonya: 1 Temmuz Cuma günü saat 16:00 KST

Stranger Things, 1980’lerde Hawkins, Indiana’da geçen bir dizidir. Will Byers’ın ortadan kaybolmasıyla başladı ve bu da bir sürü kafa karışıklığı ve komployla sonuçlandı. Yakınlardaki Hawkins Ulusal Laboratuvarı’nın, Soğuk Savaşı sona erdirmek için mükemmel silahı ararken, doğaüstü olaylarla uğraştığı ortaya çıktı. Bir şekilde, demogorgonlar gibi canavarları ve nihayetinde Mind Flayer’ı serbest bırakan Upside Down adlı şeytani bir boyuta geçti.

Laboratuvar ayrıca özel güçleri olan çocuklar üzerinde deneyler yapıyor. İçlerinden Eleven adlı biri kaçar ve Will’in arkadaş grubuna (Mike, Dustin ve Lucas) katılır ve Will’i kurtarmaya yardım eder. Onbir, kasaba polis şefi Jim Hawkins tarafından evlat edinilir. Mutlu son? Pek değil. Oku bunu 4. sezona giden tüm Hawkins olaylarıyla ilgili güncel değilseniz.


Kaynak : https://www.cnet.com/culture/entertainment/heres-when-the-new-stranger-things-episodes-hit-netflix-in-your-time-zone/#ftag=CAD590a51e

Yorum yapın

SMM Panel